Onze winkel bestaat reeds 47 jaar. In de loop der jaren is een hoop veranderd. Zo zijn wij steeds meer en duurzame producten gaan verkopen. Denk hierbij aan kwaliteitsproducten voor thuis of professionele omgeving.

EP van Houwelingen staat voor gemak, genieten en stijlvol design met als belangrijkste uitgangspunt kwaliteit. Niet voor niets zeggen we dan ook EP: Home of Electronics.

We zijn een zelfstandig bedrijf dat garant staat voor kennis, uitstekende service en een ruim assortiment. Wij richten ons op de verkopen van witgoed, bruingoed, zonnepanelen, multimedia, telecom, klein huishoudelijk en installatiemateriaal.

Ook beschikt EP: van Houwelingen over een team van monteurs en een eigen technische dienst. Naast installeren van uw nieuwe apparatuur, repareren wij ook uw witgoedartikelen zowel inbouw als vrijstaand. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderdelen.

Graag nodigen wij u uit om onder het genot van een kopje koffie, al uw vragen en wensen te bespreken.
Er zal altijd een oplossing geboden worden voor uw vraag. Alle apparaten zijn bij ons aangesloten en klaar voor demonstratie speciaal voor u.

Wilt u meer weten kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0184-641292 of email info@epvanhouwelingen.nl

Tot ziens bij ons in de winkel!