Advies zonnepanelen EP:Van Houwelingen Brandwijk

Overweegt u om zonnepanelen op uw dak te plaatsen en wilt u persoonlijk advies van vakspecialisten? Neem dan contact op met EP:Van Houwelingen of kom langs in de winkel in Brandwijk! EP:Van Houwelingen heeft inmiddels jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en weet het aanbod precies op uw persoonlijke situatie af te stemmen. 

Bespaar op uw energierekening

Waar jaren geleden zonnepanelen nog praktisch onbetaalbaar waren, zijn de prijzen de afgelopen jaren sterk afgenomen. Steeds meer consumenten overwegen om duurzame panelen op hun dak te plaatsen. De hoeveelheid zonnepanelen is o.a. afhankelijk van de grootte van uw huishouden. Een groter huishouden verbruikt meer energie, waardoor het ook meer zonnepanelen wordt aangeraden. Zonnepanelen zorgen verder voor schone energie, waardoor ook uw CO2-uitstaat kan worden verminderd. Bovendien hebben zonnepanelen een lange levensduur van minimaal 25 jaar, waardoor de onderhoudskosten laag blijven. Wel is het zaak dat u de zonnepanelen 1 á 2 keer per jaar laat controleren op vuil en beschadegingen, om zo de lange levensduur te behouden. Bovendien stijgt de waarde van uw woning met de aanschaf van zonnepanelen. Ook wanneer u over enkele jaren een verhuizing gepland heeft staan, kan dit voordelig zijn.

Kom naar de winkel voor uitgebreid, persoonlijk advies over het aanschaffen van zonnepanelen of vul onderstaand contactformulier in.